Zelf pizza’s bakken

Zelf pizza’s bakken in de pizzaoven is een leuke activiteit met een groep.
In ons sfeervolle tuinhuis staat een pizzaoven waarin ieder zijn eigen pizza kan bakken. Er is ook een werkbank waarop je het deeg kunt bereiden en de pizza’s naar eigen smaak kunt beleggen.

In een groep zijn er altijd veel verschillende wensen als het om eten gaat. Maar of je nu jong of oud bent, bijna iedereen geniet van pizza’s.

Zelf je pizza beleggen

Wil je graag vegetarisch eten? Heb je een zoutarm dieet? Of andere specifieke wensen? Je kunt je wensen zelf toepassen.

De pizzaoven wordt gestookt met oven gedroogd hout. De aroma van het hout proef je terug in je pizza. Er kunnen 2 pizza’s tegelijk in de oven en na 1,5 à 2 minuten zijn ze klaar. Dit tempo is uitstekend voor een grote(re) groep.

Zowel bij mooi als bij slecht weer, is de pizzaoven goed te gebruiken. Vanuit het tuinhuis heb je direct zicht op de speeltuin en het zonneterras.

Huur het tuinhuis voor een mooie ervaring

Als je een dagje verblijft in ‘Meneer Powell’ of als je logeert in ‘Groepsvakantiehuis de Bosuil’  dan kun je het tuinhuis met deze oven er voor een dagdeel bij huren.

Pizza

Pizzaoven tuinhuis Suikerberg

Samen pizza’s maken is gezellig, makkelijk en voor ieder wat wils.

Informeer naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid.
Bij huur van het tuinhuis, verstrekt Groepsaccommodatie de Suikerberg nadere informatie over het stoken van de oven en het bereiden van de pizza’s