Onder begeleiding van een koetsier kunt u met uw gezelschap een gezellig huifkartochtje maken langs de rand van de duinen.

U bepaalt zelf hoelang uw huifkartocht duurt. Meestal wordt er gekozen voor een trip van 2 uur.

Tijdens de rit kan er een stop ingelast worden. Het is dan mogelijk om uw eigengemaakte picknick te nuttigen of een bezoek te brengen aan één van de boscafés, waar u iets kunt eten en drinken.

Onze huifkarren zijn geschikt voor groepen vanaf 5 personen en zijn rolstoeltoegankelijk. Met een klein gezelschap kunt u ook met een zogeheten ‘sjees’ een tochtje maken.

Wilt u een huifkartocht reserveren of heeft u nog vragen? Geef de koetsier een belletje; hij is te bereiken op telefoonnummer 06–55 73 22 87.

Op zondag 14 augustus zal de derde editie van ‘Summer of Hippiness’ plaatsvinden op De Suikerberg in Loon op Zand.

Dit Good Mood Event trakteert je op een gezellige middag waarbij je kunt komen snuffelen tussen leuke hippe spulletjes, vrolijke accessoires, verzorgingsproducten, vintage kleding en nog veel meer. Je kunt een ritje met paard en koets maken, er zal live muziek zijn en ook een hapje en een drankje zullen niet ontbreken.

Op https://www.facebook.com/Hippiness.nl gaan we de deelnemers aan jullie presenteren. Zo kom je alvast in de stemming en vergeet je vrienden niet uit te nodigen voor deze leuke dag!!

Datum: zondag 14 augustus 2016
Tijd: van 12:00 -18:00 uur
Lokatie: Vakantiehuizen, Koetsritjes & Huifkarverhuur De Suikerberg
Baden Powellweg 1, 5175 PC Loon op Zand
Entree: Gratis
Parkeren: 3 euro (kom dus gezellig op de fiets!!)

Gezellig! Tot de 14e augustus!!

>> Heb je zelf een duurzaam, gerecycled, bijzonder of uniek product dat op ‘Summer of Hippiness’ niet mag ontbreken? Neem contact op via hippiness@outlook.com