Onze Algemene Voorwaarden worden op dit moment herzien.

Als U interesse heeft in onze Algemene Voorwaarden die golden tot en met 31 december 2023 dan kunt U deze via email bij ons opvragen.Eenieder die op de Suikerberg verblijft dient op de hoogte te zijn van, en zich te conformeren aan, de huisregels!


Aansprakelijkheid:
Wij achten ons niet aansprakelijk voor vermiste of beschadigde eigendommen van hen die hier verblijven. Gebruik van speeltoestellen is voor eigen risico! Voetballen alleen op het voetbalveld, niet in de speeltuin of op het terras.

Betaling:
Indien het restant huur plus borgsom per bank wordt voldaan dient deze 4 weken voor aanvang van uw verblijf te worden overgemaakt. Indien de betaling à contant geschiedt uiterlijk op dag van aankomst. Bij vertrek worden kosten voldaan, zoals toeristenbelasting, honden, schoonmaakkosten, linnenpakketten. Pinnen is bij ons niet mogelijk.

Borg:
Borg wordt ingehouden als er tijdens uw verblijf geluidsoverlast is veroorzaakt, het gebouw niet naar behoren wordt achtergelaten en na aftrek van eventuele schade.

Geluidshinder:
Buiten is audioapparatuur niet toegestaan, ook een megafoon op het veld of in het bos kan niet worden toegestaan.
Met het oog op overlast moet het vanaf 22.00 uur stil zijn op en rond de slaapkamers! In het dagverblijf moet het geluid na 24.00 uur beperkt blijven tot kamer sterkte!

Als u het bos ingaat voor wandeling of spel, maak dan geen lawaai. Ook niet bij de huizen, en blijf op de paden!

Huisdieren:
Er zijn maximaal 2 honden toegestaan. Ze mogen loslopen op het terras. Ze mogen niet in de slaapkamers. Ze mogen verder niet op het erf komen, ook niet aangelijnd. Uitzonderingen gelden voor SO-HO en blindengeleidehonden.

Nachtregister:
U dient het ingevulde nachtregister mee te sturen met de overeenkomst. In verband met calamiteiten!

Meubilair:
Het is niet toegestaan om het terrasmeubilair mee te nemen naar het sportveld of bos! BEDDEN, matrassen en huismeubilair niet verplaatsen zonder overleg, dit in verband met de brandveiligheid en eventuele aansprakelijkheid met betrekking tot de verzekering!

Meebrengen:
– kussensloop
– eenpersoons onderhoeslaken
– slaapzak of dekbed
Dekens en lakenpaketten zijn ook te huur. Even doorgeven een week van te voren!
– vaatdoekjes, theedoeken, handdoeken, badhanddoeken
– toiletpapier, vuilniszakken
– schoonmaakmiddelen (geen bleek)
– barbeque is te leen
– frituurpan is niet toegestaan
– koffiefilters en vaatwastabletten zijn verkrijgbaar bij de Suikerberg.

Roken:
Het is ten strengste verboden om in het huis te roken. Ook roken op de slaapkamer is verboden.

Schade:
Schade toegebracht aan gewassen, inventaris, gebouwen etc. is voor rekening van de huurder.
Voor het ophangen van slingers o.i.d. zijn haakjes aangebracht dus geen punaises of plakband op deuren en muren. Er zijn prikborden voor eventuele mededelingen.

Vertrek:
Bij vertrek is de afwas gedaan, vaatwasser leeg en de vaat opgeruimd, de pannen en het gasstel schoon. Pedaalemmers geleegd. Resten van het haardvuur, kampvuur en barbecue moeten opgeruimd zijn. Alle vertrekken en terrassen moeten veegschoon achtergelaten worden. Indien hieraan niet voldaan is worden schoonmaakkosten in rekening gebracht.
De kosten zijn € 40,- per uur per in te zetten medewerker.

Jaarwisseling:
Het is verboden tijdens de jaarwisseling (en eventueel ook tijdens andere gelegenheden) vuurwerk af te steken op ons terrein. Dit in verband met brand gevaar ( waaronder bijv. het rietendak van de buren alsmede onze eigendommen). Voor eventuele schade in welke vorm dan ook, zijn wij niet aansprakelijk. Ook voor eventuele schade, in welke vorm dan ook, voortvloeiende uit het afsteken van vuurwerk buiten ons terrein, welk vuurwerk immers eenvoudig af kan dwalen naar bijv. de buren voornoemd, zijn wij niet aansprakelijk. Het eventueel afsteken van vuurwerk geschiedt geheel voor eigen rekening en risico.


Eenieder die op de Suikerberg verblijft dient op de hoogte te zijn van, en zich te conformeren aan, de huisregels!


Voor de blokhut geleden dezelfde huisregels als voor het grote vakantiehuis met enkele uitzonderingen.


Meebrengen:
Bij de huur van een lakenpakket is ook keuken- en badlinnen inbegrepen.

Vuurkorf:
Deze is beschikbaar voor gasten.

Vertrek:
De schoonmaak kosten zijn niet in de huurprijs inbegrepen.